Гра Захист Військової Бази: Командуй і Керуй

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Військової Бази: Командуй і Керуй

    Опис Гри:

    Мрієш стати головнокомандувачем армії? Що ж, це твій шанс проявити себе хорошим стратегом, і тактиком і навіть бійцем. Перед тобою супер реалістична гра, що складається з восьми місій різної складності. Вид зверху дозволить тобі оцінити масштаби кожної бази, на якій ти опинишся і яку будеш покликаний захищати. У тебе є певний бюджет, на який ти можеш придбати відмінне зброю. Розстав зброю в показаних точках, завчасно оцінивши всі точки, з яких можуть підступати противники.

    тобі доведеться Битися з армією моджахедів, які мають у своєму арсеналі не тільки піхоту, але і автомобілі разом з бронемашинами. Вороги будуть стріляти по твоєму зброї і можуть порушити його цілісність, в цей момент ти можеш продати несправні ракети і придбати на виручені гроші нові, або ж почекати, поки ракета відновить свої сили.

    Крім того, у тебе є можливість здійснювати удар з повітря за допомогою бойового вертольота або літака. Користуйся цими екстреними видами зброї тільки в самих патових ситуаціях, коли армія ворога починає перемагати. Пам'ятай, щоб запустити наступний удар з повітря доведеться трохи почекати.

    Кожен убитий ворог або висаджена машина противника принесе тобі додаткові гроші. За них ми рекомендуємо прикупити ще зброї, щоб всі стратегічно важливі точки були озброєні.

    На більш пізніх рівнях моджахеди можуть підступати з різних воріт, тому проявити пильність. Намагайся рівномірно розподілити зброю і не забувай спостерігати за полем бою. У більшості випадків твої ракети впораються самі, але можуть бути ситуації, в яких знадобиться твоє втручання.

    Гра запропонована російською мовою, що значно полегшить тобі управління і допоможе вникнути в суть того, що відбувається.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам