Гра Захист Веж Колонії

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Веж Колонії

    Опис Гри:

    Гра Захист колонії перенесе тебе в тропічний ліс. Військові подумали, і вирішили, що саме ця локація – найкраще місце для побудови військової бази. Ймовірно, від цієї бази залежить безпека всього людства. А значить, її збереження безпосередньо пов'язана з збереженням планети Земля. Тим більше в такі непрості часи. Адже інопланетні загарбники вже у всю освоюють наші, земні, території, намагаючись колонізувати людство.

    Деякі види прибульців звернулися в нашу віру і перейшли на бік людства. Так, великий жук допомагає відновлювати базу від руйнувань, використовуючи кристали інопланетного походження.

    На полі бою ти побачиш різні бойові установки. Оціни бюджет і активуй кілька з них. Вони допоможуть тобі відбити атаки ворогів. У верхньому лівому куті є кнопка, здатна активувати повітряну вогнестрільну машину. Використовуй її в тих випадках, коли армія ворога значна за кількісним складом. Недоліком винищувача є те, що після пострілу на перезарядку йому потрібно дев'яносто секунд, які можуть зіграти вирішальну роль у цій битві.

    У тебе є можливість продавати існуючі установки і купувати нові варіанти зброї. Стеж за армією супротивника і постарайся не дати їй шанс на перемогу.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам