Гра Захист Іграшковою Вежі

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Іграшковою Вежі

    Опис Гри:

    Ця камерна гра про захист замку, в якій немає довгих лабіринтів і величезних територій. Дорога, що веде у бік стародавнього родового помістя, яке тобі належить захистити, пряма, без зайвих поворотів і вад. Армія ворога являє собою чоловічків, які прагнуть проникнути у фортецю і зруйнувати її зсередини. Твоїм головним зброєю, щоб не допустити цього, стануть бойові установки зі стрілами. Незважаючи на простоту таких споруд, вони діють досить ефективно, особливо проти самого простого типу ворогів.

    На перших порах радимо брати кількістю, а пізніше розбиратися в інших нюансах і інвентарі, з допомогою якого ти зможеш затримати ворожу армію.

    Приступаючи до гри радимо подивитися на верхню панель. Перший показник – це кількість коштів, які можна використовувати на купівлю зброю. Стеж за станом замку, чим більше ворогів у нього проникне, тим нижче буде рівень його життєздатності. Коли він вичерпається – гра закінчиться.

    Намагайся реагувати як можна швидше. Наприклад, коли нападають зелені чоловічки, використовуй вежу, замедляющую їх рух. Це допоможе лучникам вчасно вдарити в ціль.

    Обменивай застарілі установки і купуй нові залежно від сил ворога.

    Сподіваємось на твою перемогу і бажаємо, звичайно ж, удачі в бою!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам