Гра Захист Вежі Королівства

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі Королівства

    Опис Гри:

    Гра Kingdom Rush являє собою гейм, в рамках якого від тебе вимагається захистити ввірену тобі замок від ворогів. Ця гра вважається однією з кращих серед інших іграшок подібного жанру. Колись гейм був доступним виключно на мобільних додатках, однак тепер у кожного є можливість розширити межі, спробувавши таку ж гру, однак у форматі флеш. Це означає, що тобі не потрібно нічого завантажувати і встановлювати. Досить лише запустити іграшку і насолоджуватися побудовою військової стратегії з метою перемоги над всіма ворогами.

    У грі різновид ворогів просто зашкалює. У той же час для захисту території тобі видається чотири види фортеці. Це не так вже й мало, особливо якщо врахувати кількість поліпшень, доступних в рамках гри. Наприклад, ти можеш взяти башту звичайного типу, на якій розташовуються лучники, і перетворити її в бастіон або навіть в редут. Відповідно, потужність такої споруди значно збільшитися, як і її бойові ресурси.

    Окремо варто скасувати барвистість ігри, якісну графіку і відмінний музичний супровід. Завдяки наявності таких булочок тебе гра затягне на дуже довгий час. Ти будеш у захваті від ігрового процесу, так що вперед, адже вороги вже наступають, не витрачай даремно часу, пора вже і про захист замку подумати.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам