Гра Захист Башти і Бази

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти і Бази

    Опис Гри:

    Гра Герої Війни пропонує тобі можливість стати на захист замку. При цьому діяти потрібно як можна швидше, тому що вороги вже наступають, і ніхто не гарантує, що супротивник ось-ось не забере всю твою територію в свої руки. Отже, починай.

    Всього в грі доступно чотири види фортець. Є вежа, на якій розташовуються солдати, робота цих хлопців націлена головним чином на блокування противника. Є вежі з досвідченими і влучними стрілками. Окремо варто відзначити фортеці, на яких розташовуються кулемети з кулеметниками і гранати з солдатами, які їх кидають у бік ворога. Дуже важливо сказати, що кожна вежа може бути прокачано для отримання найкращих результатів. Всі доступні апгрейди розміщуються у спеціальному меню в рамках ігрової області.

    Незважаючи на те, що вороги в грі будуть виникати хвилями, зовсім необов'язково очікувати чергового нашестя ворога, так як це справа можна легко стимулювати. Гейм розроблений в стилі фентезі, графіка гри і персонажі відповідні. Тут також є можливість розставляти міни і волати до допомоги парашутистів. У самий критичний момент ти можеш випустити на ворогів ракети, які сто відсотків знищувати противника.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам