Гра Захист Замку: Герої Війни

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Замку: Герої Війни

    Опис Гри:

    У грі Герой Війни ти повинен докласти максимум зусиль, щоб захистити власну територію, на якій розташовується штаб твоєї армії. Роботи тут непочатий край, бо приступай прямо зараз!

    Тобі потрібно будувати вежі, щоб супротивник не зміг проникнути на базу. Фортеці тут є чотирьох різновидів. Так, є вежі, на додачу до яких йдуть навчені солдати, тобто воїни, які готові вбивати ворога наповал. Інші вежі здатні блокувати атаки противника. Треті фортеці оснащені стрілками, а ще їсть вежі з кулеметами і гранатометами. Розстав всі ці ресурси грамотно.

    Пам'ятай, що кожна фортеця час від часу буде поліпшуватися – це залежить від твого вміння керувати армією. Керівництво по апгрейду вежі знаходиться безпосередньо в ігровому полі, ти легко знайдеш. Зверни увагу, тобі зовсім не треба чекати, коли ж ворог почне атаку, тому що ти можеш спровокувати напад самостійно.

    Графіка гри просто вражає – все ніби як в реалі. Твій герой володіє рядом додаткових можливостей. Так, персонаж може орудувати мінами, а також вдаватися до допомоги повітряно-десантних військ.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам