Гра Постр Оборону Вежі

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Постр Оборону Вежі

    Опис Гри:

    Перед тобою гра для хлопчиків і девочнок, які мають посидючістю і міцним терпінням. Незважаючи на те, що головною метою іграшки є оборона замку, з перших рівнів вона може здатися тобі досить нудною, так як зусиль у вигляді постійної стрілянини або пересування героя по полю бою докладати зовсім не доведеться. Твоє завдання просто-напроста не дати армії ворога дістатися до виходу з певної ділянки дороги.

    Спочатку ти побачиш карту із зазначенням напрямів: звідки вийде ворог і куди він спробує дістатися. На жаль, траєкторію його руху тут прорахувати дуже складно, саме тому необхідно розставляти зброю таким чином, щоб воно зачіпало всі ділянки шляху.

    У кожній вежі свій радіус дії і своя сила руйнування. Спершу ти зможеш використовувати лише вогняну вежу. Але пізніше твої можливості значно розширяться. Так, якщо кількість ворогів буде дуже велика, можна вдарити по них з допомогою потужного вибуху.

    Гра поділена на велику кількість рівнів. Кожен рівень зберігає в собі нові можливості і небезпеки. Так, ворогів стає значно більше, а їх сприйнятливість до твого зброї зменшується. Тому радимо запастися терпінням і зануритися в світ захоплюючої гри під назвою Захисник земель.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам