Гра Захист Вежі Храму

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі Храму

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш іграшки, пов'язані із захистом якогось певного об'єкта, наприклад, замку, тоді ця гра саме те, що ти так довго шукав. Втім, замість замку доведеться тримати оборону наукового центру.

    Перед тобою розташоване велике квадратне поле з лабіринтом, ведучим в бік входу в наукову лабораторію. Військові разом із значним штатом дослідників проводять там життєво важливі досліди. Однак прибульці, здається, зацікавилися інноваціями, які розробляють земляни.

    Всі твої вороги діляться на кілька типів. Деяких знищити дуже просто. Але щоб убити інших – доведеться добряче постаратися, так як кожен підвид прибульців має своєї власної ступенем уразливості. Саме тому в твоєму арсеналі є зброя, що діє на кожний підвид по-своєму. Когось із супротивників воно може вбити наповал, а кого-то тільки злегка покалічити.

    Що ж потрібно зробити тобі? На перших етапах просто вивчи всі доступні ракетні установки і розстав їх максимально доступне кількість в стратегічно важливих точках. Спостерігай за тим, як та чи інша збройова вишка діє на ворога. Якщо ти впораєшся з першим рівнем, на твій рахунок будуть зараховані додаткові кошти, які дозволять купити зброю, завдає більш нищівного удару.

    Особливістю гри є те, що можна використовувати, як вежі зі зброєю (якими на більш пізніх етапах можна буде навіть самостійно керувати), але і різні пастки. Їх головною особливістю є здатність утримати ворога. Тому рекомендуємо ставити пастки у місцях, де встановлені вогнепальні вежі.

    до Речі, деяких прибульців треба відловити – таким чином ти здійсниш неоціненний внесок у науку землян.

    Насолоджуйся грою Temple Guardian Tower Defence.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам