Гра Захист Башти і Яру

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти і Яру

    Опис Гри:

    Перед тобою справжня гра про захист замку. Класика з усіх можливих класик. Що ми маємо? Витіювату доріжку, що веде до центрального входу в замок короля, який дуже переживає за свої території, воєначальника, який покликаний їх захистити, і ворожу армію, яка ні за що не відступить від своєї злочинної стежки.

    Ти, як головнокомандуючий армією, повинен розставити вежі зі стрілками так, щоб ворожі племена не дісталися до входу в замок. Для того, щоб утримати їх, можна також будувати кам'яні стіни, проте врахуй те, що вікінги можуть з легкістю їх зруйнувати.

    Після декількох піших хвиль до загону приєднаються кажани, з якими боротися потрібно з допомогою Повітряних веж. Не забудь запастися такою зброєю теж, інакше проти летких військ тобі не встояти.

    кажанам значно складніше, ніж збройним вікінгам, зруйнувати кам'яні стіни, тому вони можуть стати надійним помічником у боротьбі проти цих тварюк.

    За кожного вбитого ворога, ти додатково отримуєш коштів, але золото ми все ж настійно радимо берегти на придбання зброї. У критичних ситуаціях можна швидко зреагувати і продати залишилася позаду вежу, потім купити нову, і поставити її в місцях скупчення ворогів.

    Захисти замок і спаси короля з родиною!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам