Гра Захист Вежі у Космосі

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі у Космосі

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш сагу Зоряні Війни, значить, ця гра – чудова альтернатива, яка дасть тобі відчути себе одним з героїв міжпланетних боїв. Зазвичай всі ігри про захист замку побудовані на встановленні статичних споруд, однак тут на просторах міжгалактичного простору ти можеш не тільки набувати космічні кораблі і встановлювати їх в стратегічно важливих точках, але і керувати їх польотом.

    Герой нашої гри, від особи якого тобі належить зіграти, прибув на військову космічну базу, яка періодично піддається нападам кораблів інопланетних цивілізацій. Базу потрібно захистити у що б то не стало.

    Твоя посада – головнокомандувач військовими силами. Допомагати тобі будуть два компетентних пілота. Дотримуючись їх інструкцій ти зможеш швидко зорієнтуватися в правилах ведення міжпланетної війни.

    Спочатку тобі буде доступно кілька бойових безпілотників. Їх потрібно буде пересувати по полю бою, знищуючи кораблі прибульців. Також будуть доступні платні варіанти оборонних машин. Їх дія часто куди більш згубно для ворогів.

    Ця гра – справжній феєрверк емоцій. З її допомогою ти зможеш відчути небувалий приплив адреналіну. Тільки уяви, захист величезної військової міжгалактичної бази повністю у твоїх руках.

    Кораблі прибульців також відрізняються за розмірами та ефективності. В кінці рівня, наприклад, тобі доведеться битися з величезним космічним кораблем, на знищення якої, швидше за все, доведеться кинути всі свої сили.

    Отже, жереб кинуто. Бажаємо перемоги.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам