Гра Захист В'язниці

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист В'язниці

    Опис Гри:

    Ця гра-захист у режимі онлайн відрізняється від своїх побратимів тим, що необхідно не те, щоб захистити якийсь об'єкт, а навпаки – не дати ворогам покинути територію бази. Тут тобі належить керувати правоохоронцями підземної в'язниці, в якій сидять самі страшні і жахливі ув'язнені, відомі історії людства. Допустити їх втечу вкрай небажано.

    У тебе є варти зі зброєю, кожен з яких може діяти в певному діаметрі. Чим дорожче вартість варта, тим він ефективніший, тим вище радіус ураження, в якому він може діяти.

    Вивчи бойове поле і розстав вартових у відповідності зі свій стратегії. Ув'язнені будуть виходити з правого верхнього виходу і стрімко йти у бік протилежних воріт. Зроби так, щоб ні одного зеку не вдалося вибратися.

    Кожен рівень примножує кількість ув'язнених. Деякі з них навіть можуть атакувати на більш високих рівнях гри. Правильна розстановка сил – ось твій запорука перемоги.

    Біля кожного сторожа є короткий опис англійською мовою. Але ти можеш не перейматися. Досить побачити охоронця в дії, щоб оцінити його ефективність.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам