Гра Платформер: Відро Полісмен

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Відро Полісмен

    Опис Гри:

    Гра Відро Полісмен – це гра, яка відрізняється особливим креативом. Що думали розробники в процесі створення даного гейми – залишається невідомим. Але факт є факт – як копа сьогодні виступає відро. Хоча, з іншого боку, хіба цей предмет не може стати захисником правопорядку? Можливо, цілком може. Так що відкривай гру швидше, щоб розставити все по своїх місцях.

    Отже, відро працює у в'язниці. Цей хлопець – наглядач. Все б нічого, якби не підступні ув'язнені, які постійно намагаються вибратися на свободу. Зрозуміло, тобі цього ніяк не можна допустити, тому що начальство за втечу по голові не погладить. Так і суспільству буде не дуже затишно, якщо люди розвідають, що на волі гуляють злочинці.

    У чому полягає твоя задача ти напевно вже зрозумів. Ти стежиш за ув'язненими. Стеж уважно, тому що жоден злочинець не повинен залишитися без твоєї уваги. Особливо це стосується момент втечі. Коли це станеться, ти повинен припинити цю спробу чого б тобі це не коштувало.

    Повторювати дії доведеться на кожному левел. Причому кожен рівень представить тобі нові можливості. Наприклад, щоб не допустити втечі тобі доведеться створити темряву – для цього потрібно розбити лампочку. Інший приклад – необхідно збити з шляху біжать злочинців – розгойдав бочку і кинь її в потрібне місце. І ще багато інших неймовірно цікавих завдань очікують тебе попереду!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам