Гра Рикошет: Веселі Смайлики

    Ігри » Ігри Рикошет » Гра Рикошет: Веселі Смайлики

    Опис Гри:

    Гра Рикошет Відро дуже і дуже весела! З назви гри можна здогадатися, про що піде мова, проте тут є і нововведення. Так, в якості кульок сьогодні виступають смайлики! Ну як такі цікаві, позитивні та усміхнені створення можуть когось залишити байдужим? А це означає, що гра ще і настрій піднімає, так що рубатися в гейм сто відсотків варто – починай прямо зараз!

    Навіщо тобі стріляти смайлами? Все дуже просто – смайлики самі попросили тебе про це. Справа в тому, що сьогодні видався на диво спекотний літній день, тому всі наші герої мріють тільки про одне – як би прохолонути. Вихід є – поблизу знаходиться відро з холодною водою. Твоє завдання полягає в тому, щоб постріляти смайликами відро.

    На рівні є багато об'єктів – як рухомих, так і нерухомих. Тобі потрібно звернути увагу на перші. Так, з допомогою елементів, які можуть рухатися, зроби так, щоб смайли рикошетили, потрапляючи прямо в ціль, тобто у відро. Коли смайлики опиняться там, вони засяють від радості і неодмінно будуть дякувати тебе веселими білозубими посмішками.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам