Гра Рикошет: Злі Птахи

    Ігри » Ігри Рикошет » Гра Рикошет: Злі Птахи

    Опис Гри:

    У грі Злі Птахи Рикошет дещо незвичайна. Уяви тільки, що незважаючи на те, що цей гейм про Енгрі Бердз, від тебе, тим не менше, зовсім не потрібні якісь руйнування. Так ось. Все, що тобі потрібно зробити, так що взяти пташку в якості снаряда, прицілитися нею уважно і направити пернату в бік, де ховаються свинки, пофарбовані в зелений колір.

    Новизна іграшки полягає в тому, що тобі доведеться намагатися видавати рикошет. Так, послана тобою пташка повинна відбитися від чогось або когось і тільки після цього потрапити в поросяче укриття. Тільки в такому порядку ти зможеш досягти мети. Тобі дуже пощастить, якщо за допомогою одного удару ти дістанеш більше однієї свинушки – тоді ти будеш вважатися справжнім молодцем.

    Зверни увагу, що без рикошету тобі ще не можна обійтися й з тієї простої причини, що кількість пташок обмежена – так, їх значно менше, ніж свиней. Це означає, що на прямі попадання можеш не розраховувати, бо що у тебе не вистачити куль для здійснення місії. Так що рекомендуємо тобі грамотно обдумувати кожен крок, тоді все повинно вийти на вищому рівні.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам