Гра Вбивця Рикошет 3

    Ігри » Ігри Рикошет » Гра Вбивця Рикошет 3

    Опис Гри:

    Хочеш постріляти? Ласкаво просимо в игур Ricochet Kills 3, де є пістолет, проте дуже обмежена кількість патронів. З допомогою пострілів тобі потрібно знищити всіх бандитів, які в достатній кількості знаходяться на кожному етапі. Зверни увагу, що погані хлопці одягнені в темний одяг, запам'ятай це і не плутай з безневинними людьми.

    Фішка гри полягає в тому, що тобі потрібно робити постріл рикошетом. Тобто пулька, що вилетіла з дула пістолета, повинна потрапити, наприклад, в стіну, відбитися від неї і вбити ворога. Але на цьому куля може не зупинитися – тут вже все залежить від тебе. Круто буде, якщо ти знищиш всіх бандитів за допомогою одного-єдиного пострілу.

    Щоб досягти успіху в грі, потрібно спочатку вибрати правильний кут пострілу. Тільки в цьому випадку куля полетить в потрібному напрямку і зачепить необхідну кількість ворогів. Якщо з першого разу у тебе не вийде досягти бажаного ефекту, засмучуватися не варто, адже все-таки є ще багато куль і багато спроб для знищення ворогів. В крайньому випадку, іграшку завжди можна перезапустити і почати все заново. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам