Гра Захист земель замку від монстрів

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист земель замку від монстрів

    Опис Гри:

    Всього шість рівнів цієї пречудесной гри змусять тебе на певний час забути про реальність і відчути себе насправді важливим воїном, від хоробрості і кмітливості якого залежить дуже багато.

    Дія відбувається то на якійсь іншій планеті, за типом марса, чи в пустелі на Землі. Твоє завдання охороняти бункер, який на ігровому полі світиться оранжевим. До нього веде звивиста доріжка, на яку час від часу виходять інопланетні монстри. Їх армії відрізняються розмірами і чисельністю воїнів. Деякі з них більш схильні до впливу твого зброї, деякі – менше. Постарайся завалити якомога більше монстрів, щоб придбати якомога більше зброї. Чим більше бойових машин ти распределишь по полю, тим вище твій шанс виграти. Намагайся ставити машини там, де є перешкоди для ворожої армії, наприклад, біля піщаних брил. Ці перешкоди сприяють тому, що ворожа піхота уповільнює крок, а отже, на більш тривалий час виявляється під обстрілом.

    Стежити за живучістю ворогів ти можеш, спостерігаючи за шкалою життя над їх головами. Як тільки шкала почервоніє, ти можеш бути впевненим, що останній подих ворога не за горами.

    Не забувай докуповувати додаткове зброю. Хто знає, який мощі армія вийде на стежку війни в наступному рівні. І пам'ятай – найголовніше не допустити монстрів в таємний бункер.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам