Гра Захист Кулеметних Веж

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Кулеметних Веж

    Опис Гри:

    Останній Рубіж – це оборона бази з науковими розробками від ворогів різної конфігурації. Гра виконана в похмурих сіруватих тонах і налічує близько п'ятнадцяти рівнів, однак на самому початку тобі буде доступно тільки три з них.

    В залежності від засобів, спочатку лежать на твоєму особистому рахунку, ти можеш вибрати той чи інший тип оборони. При чому після вибору зброї також потрібно подбати про те, щоб його зарядити. В якості зарядки, наприклад, можуть використовуватися ядерні боєголовки, звичайні кулі, вогненні промені або ж електричні розряди.

    Вбиваючи ворогів, ти заробляєш додаткові кошти, і в кінцевому підсумку можеш оновити свою зброю для більш ефективної та цілеспрямованої роботи на тотальне знищення ворога.

    Ми настійно радимо стежити за станом власних коштів і на перших рівнях, поки сума не зросла, вибирати мінімальну озброєння. Намагайся зробити так, щоб зброї вистачило на знищення всіх ворогів. Інакше вони доберуться до переходу на наступний рівень наукової бази і зможуть дістатися до самого її серця.

    Будь пильний і намагайся продумувати свої кроки наперед. В іншому випадку, все піде під укіс і, ти програєш.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам