Гра Платформер: Скляне Зброю

    Ігри » Ігри Платформери » Гра Платформер: Скляне Зброю

    Опис Гри:

    Стрілки Скляне Зброя – це захоплююча онлайн стрілялка, де можна зіграти від особи одного з чотирьох головних героїв. Всього іграшка налічує близько п'ятнадцяти рівнів. Кожному рівню передує певне завдання, яке герою задає глава угруповання. Потім герой переноситься в таємні підземелля, де йому судилося виконати свою місію.

    В основному мета кожної місії полягає в тому, щоб вибратися з підземель цілим і неушкодженим, при цьому винищивши всіх ворогів, які, до речі, начитують більше 10 видів. Ворогами в іграшці Стрілки Скляне Зброю виступлять взбунтовавшие проти системи і людства роботи, чиї руху передбачувані і налагоджені. Так, гравцям належить підбирати карти наступних рівнів, стріляти з автомата, збирати монетки, які залишаються після вбитих ворогів, і при цьому не забувати про власну безпеку. Часто здійснювати постріли доведеться в стрибку, а значить, його чинності необхідно буде заздалегідь прораховувати.

    Керувати героями в грі можна за допомогою пробілу і стрілок. Після кожного успішно пройденого рівня тобі буде запропоновано відвідати магазин і прикупити додаткове зброю для більш ефективного подолання наступних рівнів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам