Гра Захист Вежі з Лучниками і Паладинами

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі з Лучниками і Паладинами

    Опис Гри:

    Ця гра призначена спеціально для цінителів жанру " Захист Замку. У сюжеті гри – середньовічне фентезі, де тобі належить стати головним героєм, героєм королівських кровей. Уяви, що ти король, волею випадку опинився на стежці війни. Орки, які раніше мешкали в лісах, сьогодні вирішили вибратися на світло, вважаючи несправедливістю те, що на родючих землях правлять виключно люди. Щоб продемонструвати свою міць, збройні орки напали на найближче королівство, де главенствуешь, звичайно, ти.

    Зрозуміло, особи королівської крові так просто не здаються. Наш монарх вирішив боротися до останнього. На щастя разом з ним вся його армія і навіть кілька сильних, добре навчених і досвідчених магів, які здатні дати гідну відсіч будь-якому ворогові.

    Гра розділена на кілька рівнів, вони ж – кампанія. Кожна програна кампанія наближає тебе до програшу, так як орки все ближче і ближче підбираються до головної локації – замку і місту, розташованому за його кам'яними стінами.

    Саме тому на кожному рівні потрібно дуже гідно тримати оборону.

    Гра називається Стихії і Магія не дарма. Адже тільки з допомогою чотирьох стихій можна відбити атаку орків. Розставляй своїх воїнів уздовж дороги, але також не забувай оснащувати їх новими навичками. Наприклад, проти орків в червоному одязі буде ефективна стихія льоду або води.

    Непоганим зброєю проти будь-якого тип орків також стане катапульта, однак її збірка і установка обійдеться королю досить дорого.

    В грі є й інші можливості. Так, армію, яка воює в польових умовах, потрібно годувати, тому по можливості не забувай вирощувати зерно і збирати урожай. Крім того, для відновлення ресурсів вельми до речі стане торгівлю. Ось тільки чим торгувати, треба ще придумати. Втім, в твоєму розпорядженні є шахти, які можна використовувати для видобування й подальшого продажу корисних копалин.

    Ну і наостанок, якщо відчуєш, що програєш битву, скористайся маккией стихій. Наприклад, ти можеш обрушити на ворогів крижаний дощ або змести їх з допомогою вогняної лави. Але врахуй, послуга ця сильно спорожнити скарбницю короля і виснажить запаси ресурсів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам