Гра Захист Міні Вежі

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Міні Вежі

    Опис Гри:

    Захист малої башти – чергова онлайн-іграшка, в якій вам належить перевтілитися в холоднокровного розумного стратега. Прекрасний інтерфейс гри і налаштовує на бій музичний супровід дозволять тобі відчути себе справжнім воїном, під опікою якого знаходиться доля цілої держави.

    Отже, що ж потрібно від гравця, запустив дане розвага? В першу чергу треба гарненько розібратися в ігровому управлінні. Ти можеш вивчити опції, інструкцію або інформацію про обсяг грошових коштів або обрати інший шлях і, не заморочуючись, відразу ж натиснути на кнопку «Грати». Адже зазвичай у таких іграшках найпростіше розбиратися по ходу.

    до Речі, якщо раніше ти вже грав у гру, досить просто натиснути замість «Нова гра» - «Продовження». Обери місію і вивчи кам'яний старовинне місто, в центрі якого знаходиться замок – головна оборонна споруда міста.

    Праворуч ти виявиш всі доступні варіанти, які дозволять тримати оборону. Пам'ятай, для перших рівнів характерно порівняно невелика кількість ворогів. Є шанс, що тобі вдасться впоратися, використовуючи тільки одна зброя.

    Розстав установки так, щоб діапазон їх дії поширювався на максимальну кількість доріжок-підступів. Готове?

    Ну що ж, тримай оборону!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам