Гра Захист Оборонних Веж від Монстрів

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Оборонних Веж від Монстрів

    Опис Гри:

    Маленька мальовнича село то і справа потерпає від набігів різних монстрів, що мешкають в лісі. Хто знає, що мужно зомбі, кажанам і іншої нечисті від звичайних людей? Однак їх святий обов'язок захистити себе, свої домівки та своїх дітей від потойбічної загрози.

    на щастя, в селі проживають дуже недурні і підковані в галузі науки люди. Так, вони розробили спеціальні вежі, які не тільки сигналізують про швидкому нападі, тим самим надаючи людям шанс сховатися, але і знищують монтров. Все що потрібно від тебе – правильно і грамотно їх розставити. А далі вежі самі зроблять справу. Чим більше веж, тим вище рівень відбити напад нежданих гостей.

    Пам'ятай, територія поселення досить велика. Намагайся розосередити вежі по всьому простору. В цілому на першому рівні тобі треба впоратися з 25-ю арміями. Між нашестям зазвичай проходить 20-30 секунд, а значить, за цей час ти з легкістю зможеш модифікувати оборону поселення.

    Гра дуже динамічна, барвиста і забавна. Музичний супровід налаштовує на потрібний лад, а легкість в управлінні змушує грати ще і ще.

    Сподіваємося, тобі легко вдасться відбити загрозу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам