Гра Захист Вежі Роботів проти Зомбі

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Вежі Роботів проти Зомбі

    Опис Гри:

    Зомбі проти роботів – досить незвичайне поєднання, чи не так? Так сталося, що роботи стали єдиною надійною людської цивілізації на порятунок від кровожерних, спраглих плоті, монстрів. Роботи мешкають в підземній лабораторії і охороняють наукові експерименти людей, які допоможуть впоратися з вірусом, що звертають людську расу в зомбі.

    У центрі гри ти побачиш керованого дроїда. Імпульси з його програмного забезпечення дозволяють керувати іншими статичними роботами, які мешкають в лабораторії. Центровий робот з твоєю допомогою може рухатися по полю, досить координувати його переміщення за допомогою стрілок на клавіатурі. Для команди «вогонь» досить клацнути правою кнопкою миші.

    Однак, наш бойовий дроїд на самоті, на жаль, марний. Саме тому потрібно гарненько обладнати майданчик його статичними побратимами. Робота нерухомих бойових машин автоматизована. Вони починають відстріл ворога, як тільки він виявляється в зоні їх дії. Ймовірно, ці роботи реагують на рух біологічних істот.

    У верхній колонці тобі доступна інформація про кількісний і видовий склад нападників військ зомбі. Вони поділяються на ряд видів: від слабких до сильних і стійких. У цілому в першому рівні тобі належить відбити десять хвиль.

    Перерву між нападами триває близько тридцяти секунд. За цей час рекомендується переглянути бойові резерви і, можливо, виставити більш сучасну зброю. Якщо тобі набридне чекати пів хвилини, можна клікнути мишкою і викликати хвилю нападників раніше часу.

    По закінченню першого рівні тобі стане доступна статистика бою і можливість випробувати свої сили, вміння і навички на новому, ускладненому рівні, де кровожерливих ворогів буде у багато разів більше.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам