Гра Магічні Битви: Енола Прелюдія

    Ігри » Ігри Магія » Гра Магічні Битви: Енола Прелюдія

    Опис Гри:

    Гра Енола Прелюдія – це неймовірно захоплюючий гейм. Іграшка розроблена в стилі РПГ, де кожну дію потрібно виконувати в покроковому режимі. Ти вирушаєш у подорож по землях Энолы, де тебе вже чекають вороги.

    Гейм складається з шістнадцяти левелів, кожен з яких являє собою неймовірне дію. На кожному етапі, крім дрібних ворогів, тобі також доведеться зустрітися з більш сильним противником – ватажком місцевої банди. Так що завжди будь на чеку, адже така зустріч може відбутися у будь-яку хвилину.

    У грі є бонуси, щоб отримати які потрібно збирати матеріали, розкидані по всьому поточного рівня. Також ти можеш створювати нові види зброї. Окремо варто відзначити магічні таланти твого героя. Якщо тобі вдасться вивчити кілька заклинань, поєдинок з ворогом обов'язково закінчиться твоєю перемогою – головне, правильно застосувати заклинання, у потрібний час і в потрібному місці.

    Коли гра закінчиться, це ще не кінець. І навіть навпаки – можна сказати, що завершення гейми знаменує його початок. Тому що коли ти перешагнешь межу останнього левела, іграшка запропонує тобі пройти ще раз такий же шлях, однак у більш складному режимі. Спробуєш ти ще раз довести, що ніякі труднощі тебе не можуть зупинити?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам