Математична Гра Захист Веж

    Ігри » Ігри Математика » Математична Гра Захист Веж

    Опис Гри:

    Якщо ти любиш гейми оборонного характеру, тобі обов'язково варто спробувати гру Math TD. Так, ця іграшка дещо незвичайна, тому що тут тобі доведеться застосувати всі свої математичні знання. Так що ти отримуєш подвійний результат – і чудово проведений час, і поліпшення математичних навичок.

    Отже, сюжет гри розвивається в традиційному напрямку. Є замок, є вороги, які в цей самий час його атакують. Також є вежі, з допомогою яких можна оборонити твердиню від навали супротивників. Але ти не зможеш розставити фортеці, як це було раніше. Для цього тобі потрібно вирішити кілька завдань.

    Суть гри така. Хочеш поставити ту чи іншу башту в потрібне місце? Так уяви правильну відповідь до раніше поставленого задачці. Якщо твоя відповідь вірний перетягувати фортеця. Якщо ж ти схибив – вирішуй до тих пір, поки не отримаєш правильно значення. Гейм розроблений за принципом «два в одному» - тут можна весело провести час і поліпшити знання в області математики. Налаштовуйтесь на позитив, і вперед – трощити ворогів своїм інтелектом. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам