Гра Захист Математичної Вежі

    Ігри » Ігри Захист Замку » Гра Захист Математичної Вежі

    Опис Гри:

    Перед тобою прекрасна гра, що має математичний нахил. Тут ти можеш не тільки гарненько розважитися, але і здорово підтягнути свої знання в плані арифметики. Тобі пропонується 10 рівнів, які відрізняються між собою за складністю. Загалом правила в кожному рівні однакові. Перед тобою чотири ряди веж і страшні монстри, що чимось нагадують гігантських бджіл. Вони підлітають до башт і намагаються їх знищити за допомогою свого отрути. Твоє завдання зробити все, щоб вежі встояли.

    Для цього тобі необхідно вирішити нескладні приклади, розташовані в останній колонці. Щоб вписати правильну відповідь, переміщатися від прикладу наприклад, натискаючи клавіші стрілок або WS. Вписуй відповідь і натисніть клавішу Enter. Якщо твоя відповідь правильна – в бджолу буде випущена ракета, яка знищить її, ну або, принаймні, поранить.

    З кожним новим рівнем кількість ворогів поруч з твоїми вежами буде збільшуватися, а значить і думати, а також давати правильні відповіді на приклади в останній колонці доведеться якомога швидше. Примітно, що за кожну вбиту бджолу тобі будуть нараховуватися бали, завдяки яким ти зможеш відновити зруйновані вежі.

    Ця гра для справжніх інтелектуалів, так що сміливо тисни на запуск і насолоджуйся захоплюючій флешкою.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам