Гра Вежі: Фізичний Захист

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Вежі: Фізичний Захист

    Опис Гри:

    Перед тобою захоплююча та незвична варіація на тему Захисту Веж. На цей раз доведеться обороняти не землі короля або військові станції, а.... звичайний людський організм, який атакують підступні мікроби і віруси.

    Відомо, що більшість захворювань долає людини ззовні. Шкідливі мікроорганізми можуть потрапляти в організм з їжею або навіть повітрям. Найкращим способом боротьби з патогенними організмами вважається дотримання профілактичних заходів або вакцинація.

    Не вдаючись у нетрі медицини і, повертаючись до нашої гри, пропонуємо тобі спробувати захистити людський організм від багатьох мікробів. Вони проникли всередину разом з їжею вже почали свою захоплюючу подорож по стравоходу.

    Твоє завдання розставити антивірусні компоненти так, щоб вони не тільки запобігли пересування вірусів, але й повністю знищили.

    З кожним новим рівнем кількість патогенних організмів буде збільшуватися, рівно, як і їх швидкість. Можливо, тобі буде важко з ними справитися, але ми впевнені – ти знайдеш оптимальне рішення, щоб побороти негідників, що зазіхнули на здоров'я людини.

    Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам