Гра Захист Башти від вірусів

    Ігри » Ігри Захист Вежі » Гра Захист Башти від вірусів

    Опис Гри:

    Вежі проти вірусів – таку назву має чергова іграшка, жанр якої більшості геймерів добре відомий. А саме – гра серії про захист замків від полків ворогів. У цій грі в якості ворога виступлять розвеселі віруси, чимось нагадують божевільні смайлики.

    Їм необхідно дати гідну відсіч за допомогою різних веж, що діють по-різному: хтось струмом, хтось вогнем, а хтось водою або морозним випромінюванням. Перед тим як переступати, необхідно відвідати магазин і придбати обладнання.

    Фішкою гри є те, що віруси не слідують по певній траєкторії. У будь-який момент вони можуть згорнути, куди їм заманеться. Тому потрібно гарненько продумати всі ризики і запобігти їх.

    найголовніше – не впустити віруси в блакитну двері, інакше вони зашкодять всю систему. Залежно від ігрового рівня, кількість і швидкість вірусів різко збільшується, так що будь пильний. Також цілком ймовірно, що дуже скоро замість милих шкідливих смайлів на полі битви виявиться який-небудь незламний вірус, для боротьби з яким доведеться підняти всі сили.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам