Розвиваюча гра: Математична Захист

    Ігри » Розвиваючі Ігри » Розвиваюча гра: Математична Захист

    Опис Гри:

    Гра Математична Захист – це і розвиваючий гейм, і дещо іншого жанру. Тут поєднано кілька напрямків. Тому що в рамках іграшки розгортається справжня війна!

    Отже, комахи розійшлися не на жарт. Вони то і справа намагаються проникнути в твою базу, щоб накоїти тут різного роду капості. Зупинити армію злих мух допоможуть тільки твої математичні знання. Сильний ти в математиці? Якщо так, то побороти ворога для тебе не складе особливих проблем. Якщо ж немає, не засмучуйся, тому що іграшка створена спеціально для того, щоб поліпшити свої знання. Яким чином? Читай далі, і ти дізнаєшся про все – і як ворога перемогти, і як математики навчитися в ігровій формі.

    Коли ворожі війська проникнуть на твою територію, перед тобою будуть з'являтися математичні задачки. Вирішив одну? Відмінно! Адже це означає, що ти відіслав противника куди подалі, але не так далеко, щоб ворог не повернувся. Адже для цього потрібно вирішити не одну задачку, і навіть не дві чи три, а цілий вагон і візок. Тільки правильні відповіді допоможуть тобі здобути перемогу. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам