Гра Математика на Скейтборді

    Ігри » Ігри Математика » Гра Математика на Скейтборді

    Опис Гри:

    Любиш кататися на скейті? Якщо ти жодного разу не пробував цього прикольного розваги, так настав час навчитися у грі Skater Math. Більш того, цей гейм значно поліпшить твої математичні здібності.

    Любиш кататися на скейті? Якщо ти жодного разу не пробував цього прикольного розваги, так настав час навчитися у грі Skater Math. Більш того, цей гейм значно поліпшить твої математичні здібності. Ось побачиш – варто тобі лише запустити гру, як ти і не помітиш, як підеш в такий цікавий світ математики.

    так-Так, математика може бути цікавою! Всі звикли бачити нудні похмурі підручники. А ось якщо поглянути на цей предмет з іншого боку, то що ж можна побачити? А те, що навчатися можна, граючи. Таким чином, знання в твоїй голові залишаться надовго.

    Після запуску гри ти побачиш головного героя, який вже виліз на скейт. З цього моменту починаються справжні і незабутні пригоди. Так що тисни кнопку швидкості, щоб почати гонку. Шлях не обіцяє бути близьким, тим більше, що дорога сповнена небезпек. Ти будеш наштовхуватися на перешкоди як фізичного, так і інтелектуального типу.

    Якщо з першими все зрозуміло, що другі перешкоди являють собою математичні задачки. Так що чекай ситуації, коли ти зупинишся перед рівнянням, і поки ти його не вирішиш, далі в шлях відправитися не зможеш. Ось такі пироги. Бажаємо тобі вдало поєднати приємне проведення часу з корисним вивченням математики. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам