Гра Створити скін для Майнкрафт онлайн

    Ігри » Ігри майнкрафт » Гра Створити скін для Майнкрафт онлайн
    Оцінка: 3472 очок, Голосів: 796

    Опис Гри:

    Не так давно вийшла програма від Newgrounds, яка стане в нагоді практично кожному любителю гри в Майкрафт. Ця програма дозволяє створити скрін, який є повністю унікальним. Такого скріна не отримає жодна людина на вашому сервері, і взагалі ніхто в цілому світі. Щоб створити скрін, потрібно докласти трохи творчих здібностей або тяги до експериментів. Редактор настільки простий, що тобі не знадобиться ніяких спеціальних навичок для того, щоб освоїти його.

    «Створити скін для Майнкрафт» - онлайни-гра, яка допомагає після промальовування творіння на своєму комп'ютері зберегти його. На офіційному сайті можна буде поставити цей скрін в гру відразу після збереження. Якщо ж ви звикли грати на інших серверах, то поставити його можна в адмін панелі.

    Меню цікавої програми дозволяє створити картинку, а також внести власні зміни у вже існуючу. Щоб зробити це, вибери «IMPORT SKIN» і завантаж малюнок зі свого комп'ютера. Для тих, хто фанатіє від Майнкрафт, зібраний просто величезний каталог героїв. Сортування можна налаштувати за популярністю або датою оновлення. Також скіни можна знайти за назвою, але для цього потрібно мінімальне знання англійської мови. Втім, перекладач тобі в допомогу.

    Ти можеш оцінити будь-який скін з каталогу, також завантажити його, щоб використовувати надалі. Змінити скін можна лише за допомогою одного натискання мишки. Інтерфейс онлайн програми англійською мовою, але розібратися в ній досить просто - шляхом практики.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам