Гра Новий Майнкрафт

    Ігри » Ігри майнкрафт » Гра Новий Майнкрафт
    Оцінка: 6288 очок, Голосів: 1468

    Опис Гри:

    Майнкрафт зроблений на Java (бути може, це ти й без нас знаєш). Це означає, що повинна бути можливість запускати її в браузері. Але досі така можливість не опрацьована. Причина може бути в тому, що вага гри - 150 мб, тому запуск буде відбуватися дуже і дуже довго. Але досвідчені геймери не засмучуються, тому що вони знають: розробники подбали про все і створили альтернативні версії Майнкрафт. І зараз ти перебуваєш на сторінці однієї з них.

    Дана версія відомої гри займає дуже мало місця. Блоки тут не можна ставити, тільки руйнувати. Тому свій талант будівничого тут ти проявити, на жаль, не зможеш. Але в цій флешці ти зможеш отримати захоплююче завдання, яке полягає в пошуку та видобутку алмазів.

    «Новий Майнкрафт» в 3д - аркада, де твої дії йдуть на час. Тут можна ставити рекорди. Ти повинен будеш відшукати алмази на заданій території. У тебе є зелений великий радар. Постарайся робити все якомога швидше, копай землю активно, інакше час піде, і ти нічого не досягнеш. Давай перевіримо, як швидко ти впораєшся?

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам