Гра Майнкрафт Оріон

    Ігри » Ігри майнкрафт » Гра Майнкрафт Оріон

    Опис Гри:

    Гра Оріон виконана в стилі Майнкрафта. Ви опиняєтеся на невідомій планеті, заселеної різними живими істотами і рослинами. Ваша основним завданням буде вижити на цій планеті, тобто день за днем необхідно буде шукати їжу, знаходити різні предмети, винаходити зброю для полювання і захисту. На новій планеті Оріон є як доброзичливі живі істоти, так і погані істоти, зовні нагадують кровожерних зомбі. З останніми монстрами Вам доведеться боротися вночі.

    Тому у Вас є в розпорядженні сонячний день, використовуючи який Ви зможете добре підготуватися, щоб відобразити всі атаки недружніх істот і залишитися в живих. У грі Оріон Вам доведеться шукати потрібну сировину для виготовлення нових предметів (крафт), як і в оригінальній грі Майнкрафт будь-винахід нового предмета зажадає від Вас включити кмітливість.

    В цілому, гра виконана на гідному рівні, за рівнем якості графіки. Геймплей і управління прості. Спробуйте вижити на незвіданій планеті Оріон, перемогти недружніх істот і дати новий поштовх для розвитку людської цивілізації.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам