Гра Майя: Шати Цивілізації

    Ігри » Ігри Майя » Гра Майя: Шати Цивілізації

    Опис Гри:

    Гра Вбрання Цивілізації Майя досить незвичайна. Разом зі стартом гейми ти передвинешься на багато століть назад в часі. Зате які перспективи перед тобою відкриються! Це неймовірно цікаве захопить тебе буквально з перших секунд.

    Подумай тільки, як круто дізнатися, що одягали представники племені Майя, яка мода домінувала в ті часи, які уподобання в одязі були ключовими. Отже, простіше кажучи, тобі доведеться одягнути принцесу племені Майя. Але перед цим потрібно подивитися речі в її гардеробі. І тільки потім ти можеш приступати до формування образу прекрасної дівчини.

    Оскільки ти маєш справу з представницею королівської крові, стеж за тим, щоб одяг дівчини цілком і повністю відповідали її статусу. Це означає, що наряд принцеси повинен бути дорогим, вишуканим і елегантним. До того ж, це має бути останнім писком моди.

    Гра тобі сподобається буквально з перших секунд, тому що картинка, яка відкриється твого погляду, просо неймовірна. Ти побачиш піраміду Майя на тлі призахідного сонця. Біля піраміди знаходиться дівчина разом з її «домашнім» улюбленцем – тигром. Все це супроводжується чарівним музичним супроводом.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам