Гра Малювалка Онлайн: Тренування

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Малювалка Онлайн: Тренування

    Опис Гри:

    Гра Онлайн Малювалки навчить тебе робити такі справи творчого напрямку в віртуальному світі, що тобі й у сні подібне навряд чи присниться. За допомогою цього гейми деякі гравці створювали справжні витвори мистецтва. Доведи, що ти можеш так само, або навіть ще більше!

    Управління грою відбувається за допомогою однієї лише миші. Саме мишка – це і олівець і пензель для тебе на сьогодні. У тебе буде полотно, на якому пунктиром будуть відображатися різні малюнки. Твоє завдання полягає в тому, щоб водити мишкою по лініях до тих пір, поки зображення не буде повністю мальованим.

    Треба робити все дуже акуратно. Більш того, неакуратність тут не вітається взагалі. Чим більше відповідальності ти виявиш у цій грі, тим більшим результатом порадієш. І навпаки, недбалість принесе відповідні плоди. Ця гра допоможе тобі бути уважним не тільки в процесі гейми, але і в повсякденному житті. А ще покаже, наскільки важливим є вміння доводити почате до кінця. Адже якщо в цій грі ти забросишь все на середині, то всі твої старання підуть нанівець, ти не побачиш зображення в кінці гри. Тебе не цікавить такий результат справи? Тому старайся, старайся і ще раз намагайся!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам