Гра Малювалка: Злі птахи в пошуках маршруту

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Малювалка: Злі птахи в пошуках маршруту

    Опис Гри:

    Допоможи птахам у грі Злі Птахи Летять у Гніздо! Справа в тому, що пернаті сьогодні неймовірно багато пролетіли. Внаслідок таких старань їх крильця дуже втомилися. Тепер птахи настільки виснажені, що вони метра і більше подолати не можуть. Тобі потрібно допомогти їм! Не залишай братів наших пернатих в біді!

    А ще слід згадати, що в результаті такого тривалого перельоту всі птахи почали страждати амнезією. Тепер птенчики не можуть навіть пригадати, кому яке гніздо належить. Що б вони робили, якби не ти? Напевно, довго подорожували б у пошуках дому.

    Ти повинен уважно оглянути птахів, а потім глянути на гнізда. Напевно ти побачиш що з'єднують їх елементи. Правильно, це – колір. Кожна птиця повинна розміщуватися у своєму гнізді згідно кольором. Ти повинен озброїтися олівцем і накреслити лінію, яка б визначила шлях для пташеняти. В принципі, все дуже просто. Однак кількість пасажирів у грі стільки, що й заплутатися недовго. Тому будь обережний, слідкуй за тим, щоб птахи під час польоту по намальованій тобою дорозі не врізалися один в одного. Тоді у тебе обов'язково все вийде!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам