Гра Малювалка: Лінії Снігу 2

    Ігри » Ігри Малювалки » Гра Малювалка: Лінії Снігу 2

    Опис Гри:

    А у нас зима! Справжня – з морозом і купою снігу навколо. Снігу в цьому році випало стільки, що всі дороги замело-засипало. Сильний вітер доробив погоду, у результаті чого всі подарунки, які призначалися діткам, разбросались по всім усюдам. Твоє завдання в грі Лінія Снігу 2 полягає в тому, щоб зібрати всі презенти, щоб жодна дитина не залишився без уваги.

    А ось тобі і нововведення. У грі ти будеш мати справу не з Санта Клаусом, який, як ми всі звикли, займається врученням подарунків дітям. Ні, на цей раз борозни в свої руки взяла його дружина місіс Санта. Жінка терпіти не може бардак, тому вона вирішила все поставити на свої місця, і зробити це вона планує якомога швидше.

    Допоможи місіс Санті! Для початку підбери всі презенти. Щоб дістатися до того чи іншого подарунка для початку необхідно прокласти шлях. Зробити це можна з допомогою крижинки. Озбройся шматком льоду, щоб намалювати їм лінію до подарунка одного, потім до другого і так далі, поки справа не буде завершеним. Твій орієнтир – червоні бантики, які прикрашені всі коробочки з презентами.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам