Гра Маріо на двох: Збити НЛО

    Ігри » Ігри Маріо на двох від Мульт сімейки » Гра Маріо на двох: Збити НЛО
    Оцінка: 246 очок, Голосів: 72

    Опис Гри:

    Гра Збиває НЛО являє собою досить нову гру. Однак це аж ніяк не означає, що іграшка не становить особливого інтересу. І навіть навпаки – як тільки ти почнеш грати, вже з перших секунд ти зрозумієш, що це дуже захоплююче, неймовірно круто і драйвово.

    Отже, два брата фігурують в якості головних героїв в цій грі. Оскільки братів всього два, то і людей, що грають в гру, повинно бути двоє. Кожному гравцеві по персонажу – все має бути чесно і прозоро. Діяти зі своїм напарником вам потрібно тільки разом, тільки такі спільні кроки приведуть вас до якнайшвидшої перемоги.

    Отже, герої потрапили в казку, яка розгортається на абсолютно іншій планеті. Тут як раз розгортається війна між нормальними персонажами і представниками НЛО – неземних цивілізацій. Управління грою досить просте. Перший хлопчик повинен управляти клавішами англійськими ВДСА, а другий використовує для цієї ж мети кнопочки з стрілками. Більш детальна інструкція по управлінню грою розписана безпосередньо в грі.

    Місія героїв, в принципі, і так зрозуміла, бо вона не вимагає додаткових описів. Потрібно вбити НЛО у що б то не стало. Тому що ці хлопці прилетіли на планету, і планують її захопити. Здавалося б, що ж варто вбити НЛО? Однак зробити це буде нелегко, тому що тарілка вміє виставляти захисний енергетичний круг, який так просто не пробити кулею. Але є шляхи, за допомогою яких можна обійти цей нюанс. Для цього тобі потрібно зануритися в гру з головою, а далі ти сам зрозумієш, як треба діяти.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам