Гра бродилка на двох: крокодильчик Свомпі

    Ігри » Ігри на двох бродилки від Мульт сімейки » Гра бродилка на двох: крокодильчик Свомпі
    Оцінка: 232 очок, Голосів: 66

    Опис Гри:

    Гра Своми на двох знайома багатьом. Почавши своє життя в планшетах, гра вдало перекочувала на персональні комп'ютери, де вже завоював левову частку уваги з боку фанатів. Таким чином, іграшка перетворилася в мега круту бродилку.

    Наш головний герой – крокодил – просто обожнює збирати качок. А допомагає йому в цьому наречена – огрядна крокодилиха. Удвох грати крутіше, а ще легше знищувати ворогів, адже їм тут теж знайдеться містечко. Качок шукати не треба, вони самі будуть потрапляти тобі на шляху, головне, встигай їх підбирати. Вороги будуть зустрічатися неждано-негадано, так що будь гранично уважним. Фішка гри в тому, що вона важить всього-тринадцять мегабайт, а це означає, що для завантаження гри знадобляться якісь частки секунди.

    Так як гра розрахована на двох, варто поговорити про її управлінні більш предметно. Так, перший гравець може управляти своїм героєм з допомогою англійських букв ВДВА (тобто клавіш, на яких ці букви розташовані), а другого доступні для управління кнопочки з стрілками. Як і повинно бути, кожен з персонажів має свої здібності. Крокодил вміє плавати під водою в тому числі, а крокодилиха вміє... літати! Такі ось цікаві герої чекають тебе в цій грі.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам