Гра Гонки на Міні Машинках

    Ігри » Ігри Машини » Гра Гонки на Міні Машинках

    Опис Гри:

    Гра Pro Racing GT змусить відчути тебе адреналін, який проб'є твоє тіло порожнистої програмі! Гнати на високій швидкості, не переживаючи про наслідки – що може бути краще, щоб отримати неоціненну розрядку в кінці важкого дня? А якщо ще і бажання до перемоги тебе не покидає не на мить, гра тобі сто відсотків сподобається.

    В геймі є машинки, якими тобі належить управляти. Зверни увагу на габарити автомобілів – вони дійсно дуже маленькі. Однак це добре, тому що можна роз'їжджати по всіх дорогах, не переживаючи, що можна десь не вписатися. У той же час, такий транспорт може розганятися до неймовірно високій швидкості, і тут треба бути обережним, бо так недовго і поворот не помітити. А якщо ти не впишеш в поворот, сам розумієш, що станеться.

    Грати можна в декількох варіаціях. Так, є режим, в рамках якого передбачені змагання. В такому випадку ваша задача полягає в тому, щоб перемогти. Одиночний режим припускає, що ти їздиш по трасі один. В такому випадку тобі потрібно подолати відстань за мінімальну кількість часу та показати найкращі результати, встановивши новий рекорд.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам