Гра Втеча з Паркувального Місця

    Ігри » Ігри Втеча » Гра Втеча з Паркувального Місця

    Опис Гри:

    В Втечі з Паркування ти зможеш повеселитися на всі сто відсотків. Тут дійсно весело і цікаво. Але гра не дуже легка, тому що тобі відразу ж доведеться виконувати два завдання. По-перше, від тебе вимагається показати всю свою майстерність у паркувальному справі. А по-друге, потрібно ще і ящики паралельно підривати. Думаєш, буде складно? У будь-якому випадку, з часом ти призвичаїшся, і зможеш показати найкращі результати.

    Навіщо ж тобі підривати коробки? Справа в тому, що тебе переслідують вороги, і тобі потрібно втекти з паркувального місця як можна швидше. А в такому випадку потрібно користуватися усіма відомими і невідомими способами. Якщо ти знайдеш якийсь інший метод дій – вперед, тебе ніхто не обмежує.

    Але будь дуже обережним. Категорично забороняється чіпляти інші автомобілі. Це єдине обмеження ігри. Всі інші об'єкти можуть бути підірвані в залежності від твого особистого бажання. Бажаємо швидкого і вдалого втечі! Гра володіє прекрасною графікою, так що тобі неодмінно сподобається дія, яка розгортається на екрані комп'ютера.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам