Гра Машина з Причепом: Вантажівка з Деревиною

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина з Причепом: Вантажівка з Деревиною

    Опис Гри:

    У грі Вантажівка з Деревиною здається, ніби відбувається ситуація з фільму Пункт Призначення. А все тому, що в центрі сюжету виступає величезна машина, причіп якою наповнений полінами. Згадав, про що мова? А тепер приєднуйся до процесу, і пам'ятай, що з небезпечними ситуаціями тут немає нічого спільного. Принаймні, якщо ти її не влаштуєш.

    ваше завдання полягає в тому, щоб перевезти вантаж з точки А в точку Б за відведений час в цілості й схоронності. Тобі також не можна втрачати по дорозі поліна, тому що кожна колода підраховано, і якщо чогось буде бракувати, у тебе можуть з'явитися серйозні проблеми.

    Все б добре, і навіть завдання здається не таким складним, якщо б не одне але. Справа в тому. Часу в тебе обмаль. І ти повинен вибирати між тим, щоб встигнути вчасно і тим, щоб зберегти вантаж. Звичайно, можливо застосувати формулу «і..і», але в такому випадку необхідно дуже постаратися. Потрібно бути акуратним і уважним.

    Дана гра значно поліпшить твою реакцію. Виконуючи настільки відповідальне завдання, ти обов'язково потренуєшся даний момент. Навіть якщо з першого заходу в тебе нічого не вийде, переживати не варто. Другий раз обов'язково принесе успіх. А з третього разу ти взагалі будеш відчувати себе досвідченим водієм вантажівки, якому під силу не тільки колоди перевезення, але і зробити це в строк. Приступай до гейму швидше – гра тобі має сподобатися і навіть, можливо, захопить твою увагу на дуже тривалий час. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам