Гра Перевезення: Вантажівка з Деревиною

    Ігри » Ігри Перевезення » Гра Перевезення: Вантажівка з Деревиною

    Опис Гри:

    Гра Вантажівка з Деревиною пропонує тобі добре провести час за кермом величезної машини, що займається перевезенням вантажів. Сьогодні машина завантажена дровами, причому до вантажівки прикріплено цілих два причепи. Як бачиш, завдання ускладнюється, однак місія цілком здійсненна, потрібно всього лише прикласти якісь зусилля, щоб досягти мети.

    Тепер перейдемо до конкретики, а саме до того завдання, яке тобі потрібно безпосередньо виконати. Так, потрібно постаратися, щоб привезти до пункту призначення певну кількість полін. Тобто менше не можна, інакше не зарахується результат, а більше – будь ласка. Такі правила. Але врахуй, що тебе постійно будуть підганяти в шию, тому що час не стоїть на місці. Так що не забувай, що час обмежений, і на все про все тобі видається лише декілька хвилин.

    Щоб перемогти, потрібно вирахувати формулу успіху, а саме – необхідно відшукати оптимальне співвідношення уважності і швидкості, так як працювати треба швидко, але акуратно. Вивівши ідеальне співвідношення, можеш бути впевненим у своїй перемозі, яка виявиться не за горами, якщо ти зробиш все правильно! Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам