Гра Машина Гонщика Гризуна

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина Гонщика Гризуна

    Опис Гри:

    rodent Гонщик розповість тобі про те, як навіть самі маленькі і беззахисні мишки хочуть здаватися більше, ніж вони є насправді. Підтвердженням цьому є бажання одного домашнього гризуна показати себе в якості пілота в рамках гоночних змагань. Ти запрошують на конкурс у якості головного керуючого заходу – ти відповідаєш за всі рухи персонажа, і від тебе залежить, чи вдасться мишці перемогти.

    Всі гризуни зібралися разом, щоб побудувати спеціальну трасу для проведення гонок. На жаль, особливих приладдя у мишей не знайшлося, так що довелося споруджувати конструкцію з підручних засобів. Але вийшло досить непогано – це потрібно визнати, тому що так і сталося насправді. Тепер в основі гоночної дороги можна знайти куби, кулі, олівці, ручки та інші предмети, які валяються в кожному будинку.

    Особливу увагу миші віддали тачці. Так, їх автомобіль побудований з пляшкових кришок замість коліс. Здається, ніби на такій машині далеко не заїдеш. Але спробувати можна. Тим більше що мова йде про змагання, де в обов'язковому порядку потрібно втерти носа супротивникам. Так що починай швидше – вклавшись у відведений відрізок часу, ти зможеш завоювати перемогу.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам