Гра Машина: Вогненний Вантажівка проти Зомбі

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина: Вогненний Вантажівка проти Зомбі

    Опис Гри:

    Гра Вогненний Вантажівка vs Zombies розроблена аж ніяк не для слабкодухих. Тут ти будеш потрапляти у такі ситуації, про які нормальній людині і думати іноді страшно. Ти потрапиш в самий небезпечний фільм жахів, де тобі відводиться ключова роль і можливість боротьби, яка розгортається у двох напрямках – протистояння закінчиться життям або смертю. Третього не дано.

    Отже, вантажівку, в якому ти знаходишся, охоплений полум'ям. Звідки взявся пожежа – з'ясовувати це зовсім немає часу. Потрібно терміново діяти Тому що зомбі заполонили всі дороги. Звичайно, дістатися до палаючого вантажівки вони ніяк не можуть, бо самі згорять, так що можеш вважати виникла пожежа додатковою можливістю захисту від ходячих мерців. З іншого боку, ти сам можеш згоріти, якщо не придумаєш, як вибратися з ситуації, прямо зараз.

    Єдине, що залишається, так це з усією дурі натиснути на педаль газу і гнати, гнати і ще раз гнати – вперед, від мерців і від вогню, де спокійно і тихо. Якщо по дорозі зустрінеш чергового зомбака – дави його, ні про що не шкодуючи. Але в погоні за швидкістю будь обережним – не переверни машину. Доберися до закінчення левела цілим і неушкодженим. Всього в геймі представлено десять ігрових рівнів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам