Гра Парковка Пожежної Машини

    Ігри » Ігри Парковка » Гра Парковка Пожежної Машини

    Опис Гри:

    Гра Пожежна Машина пропонує тобі побувати в ролі пожежника. А пожежа адже вже почався, так що поквапся! Горить будівля, та не просто горить, а палає. Місцеві жителі побоюються, що вогонь запросто може перекинутися на інші будинки, тоді можна очікувати найгіршого, адже може згоріти весь місто. Не допусти цього! Швидше сідай за вантажівка і вези свою команду до палаючого будинку!

    Припаркуйся біля фронтальної частини будинку. Далі виведи шланг назовні і покажи всім, як чудово ти можеш працювати навіть в самих нервових ситуаціях. Твої старання неодмінно будуть винагороджені. За правильні кроки, які принесуть плоди, ти будеш отримувати монетки. Золото потім можна використовуватися для придбання додаткового обладнання, за допомогою якого гасити пожежі буде набагато легше. Адже це не одна будівля, яке зайнялося, тому будь готовим, що тобі доведеться зіткнутися з безліччю пожеж у грі, яка розділена на багато рівнів, в кожному з яких горить щось нове.

    Головне тут – оперативність. Чим швидше доберешся до місця призначення, тим швидше загасиш пожежа. Проте будь обережним, поки будеш їхати, адже по дорозі неодмінно зустрінешся з безліччю перешкод. Але нехай ніякі перешкоди не стануть перешкодою для тебе!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам