Гра Божевільна Літаюча Машина

    Ігри » Ігри Машини » Гра Божевільна Літаюча Машина

    Опис Гри:

    У грі Crazy Steam Bros ти отримаєш можливість познайомитися з двома братами. Одного хлопця звуть Антон, а другого – Дюпон. Отже, знайомся, це дуже важливо, адже в компанії цих хлопців тобі доведеться пробути найближчим часом. Так що постарайся, щоб ваше знайомство пройшло як можна більш легко.

    Суть гри полягає в тому, щоб протягнути руку допомоги Антону і Дюпона. Справа в тому, що ці хлопці – єдині хлопці, які зважилися відбити атаки ворогів, які заважають нормальній життєдіяльності їх рідному місту. Допоможи відважним хлопцям наваляти недругам по повній програмі.

    На зустріч з ворогом хлопці вирушають не з порожніми руками. Спеціально для цієї мети раніше була винайдена машина, що літає. Цей автомобіль не просто вміє літати в хмарах, він ще й різними видами вогнепальної зброї оснащений. Так що потрібно піднятися на сидіння пілота і натиснути на педаль газу. Коли ти опинишся високо в небі, бери очима противника і починай у нього стріляти – доклади максимум зусиль, щоб від ворога і сліду не залишилося. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам