Гра Симулятор Станції Технічного Обслуговування Машин

    Ігри » Ігри Машини » Гра Симулятор Станції Технічного Обслуговування Машин

    Опис Гри:

    Як щодо того, щоб попрацювати? Тобі пропонується вакансія слюсаря на станції технічного обслуговування. Так, работка, скажемо прямо, на любителя. Проте спробувати варто, тому що гра СТО Дженніфер Роуз прикольна, весела і може багато чому тебе навчити.

    Отже, твій робочий день вже почався. Так що готуйся до виконання багатьох завдань – як складних, так і більш легких. Суть гри полягає в тому, щоб обслуговувати автомобілі клієнтів. Тобі потрібно взяти машину, провести діагностику, виявити проблему, виправити її і видати клієнту у повній справності. При цьому не забудь взяти гроші за надані послуги.

    На додаток ти можеш надати послуги з миття автомобіля, вулканізації коле, робіт, пов'язаних з електронікою машини. А ще ти добре вмієш фарбувати авто – так що клієнти будуть звертатися до тебе і з цим проханням. Слухай побажанням замовників, щоб люди після твого обслуговування залишалися задоволеними. Для особливо улюблених клієнтів ти можеш приготувати обід – пригости відвідувачів смачною їжею, і вони обов'язково будуть повертатися до тебе знову і знову. Удачі!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам