Гра Машина Монстр: Руйнування 2

    Ігри » Ігри Машини » Гра Машина Монстр: Руйнування 2

    Опис Гри:

    Гра Монстр-Трак Повстання 2 – це гейм, який подарує тобі масу незабутніх емоцій та чудових вражень. Тобі потрібно доїхати до фінішу, незважаючи на всі небезпеки і перепони, які будуть потрапляти на твоєму шляху.

    Будь обережний – дорога повна бомб. Якщо одна з них подорвется, сам розумієш, що може трапитися. Точніше, нехай підриваються бомби, але лише далеко від свого транспортного засобу. А вибухівки у грі буде більше, ніж необхідно – ворожий літак постійно буде скидати на твою голову порцію бомб.

    По дорозі знищуй машини противника. В такому разі ти можеш бути впевненим, що в тебе завжди буде можливість поповнити запаси палива. Так, тут все як у реальному житті – бензин теж має властивість вичерпуватися, а тому потрібно постійно стежити за його наявністю. Так от, знищуючи кожен раз автомобіль супротивника, ти тим самим поповнюєш запаси палива.

    ти будеш нагороджений бонусами за розправу над іншими машинами. Те ж саме стосується зірочок. Якщо побачиш на шляху зірку – забирай її швидше, адже вона також принесе тобі ті чи інші плюшки. Побільше очок на кожному левел є запорукою перемоги в кінці гри. Як заробляти очки ти вже знаєш, так що вперед!

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам