Гра Велосипед: тнт Листоноша

    Ігри » Ігри Велосипеди » Гра Велосипед: тнт Листоноша

    Опис Гри:

    Гра Вибуховою Листоноша допоможе тобі відірватися по повній програмі. Тут ти граєш за хлопчину, який то і справ займається винаходом різного роду бомб. Сьогодні його вибір припав на газети. Він загортає В папір динаміт, а тому все це кидає за напрямом вікон житлових будинків. Таке ось розвага у нашого сьогоднішнього героя.

    Головне завдання полягає в тому, щоб розбити таким чином якомога більшу кількість вікон. З кожного розбитого віконця на твою голову будуть сипатися монети – їх потрібно збирати. Проте будь обережним, тому що поряд з бонусами на тебе може впасти і не дуже приємна річ, яка відразу ж припинить гру. Ах так, проробляти всі дії ти будеш на велосипеді, так що напевно ти швидко можеш під'їхати до місця падіння бонус або ж швидко відвернутися від падіння поганого предмета на твою голову.

    Гейм досить різноманітний. Тут представлено кілька режимів, так що можеш вибирати будь за типом і за рівнем складності. Також в геймі є дуже багато завдань – всього їх більше сотні, так що тут буде де розігнатися. Пам'ятаєш про бонуси, які вивалюються з розбитих вікон? Їх можна використовувати в якості оплати за апгрейд власних бом. Кращим результатом стане збір трьох зірочок на кожному з левелів.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам