Гра Помста Матриці

    Ігри » Матриця Гри » Гра Помста Матриці

    Опис Гри:

    Хочеш відірватися по повній програмі? Тоді гра Matrix rampage якраз те, що треба саме тут і зараз! Тому що тебе чекають неймовірні пригоди, небезпечні зустрічі з ворогами і безліч непередбачуваних і складно нерозв'язних ситуацій. Здається, що ти не впораєшся? Не тут-то було! Напевно ти і більш складні завдання вирішував, так що спробуй-но викрутитися і з цих обставин.

    Отже, ти виступаєш в ролі справедливості. Гра складається з багатьох левелів. На кожному етапі тебе вже чекають агенти противника. І тобі потрібно розправитися з ними якомога швидше. Фішка гри полягає в тому, що ти можеш знищити ворогів одним з їхніх побратимів. Для цього необхідно підняти противника високо над головою і закинути його в місце скупчення інших поганих хлопців.

    Так само чини зі всіма предметами, які тільки потраплять під твою руку. Це може бути письмовий стіл, приміром, або ж бачок для сміття. Не ігноруй ніякі речі, які можуть погубити ворога. Інколи, у складних ситуаціях, ти можеш скористатися зброєю. Тільки не витрачай цю можливість даремно, тому що кількість патронів навіть дуже обмежена.

    .

    Коментарі:

Вікова категорія сайту 12+ © 2015-2018 Mult family Games | Правовласникам